Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι  πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασα πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση στην Ελλάδα και συνέχισα με σπουδές διεύθυνσης ορχήστρας στην École Normale, στο Παρίσι. Εκεί παρακολούθησα, παράλληλα με τις βασικές σπουδές, σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας, σύνθεσης και ερμηνείας με τους P. Boulez, Y. Menuhin, K. Stockhausen, G. Yianovitz.

Το 1991 επέστρεψα στην Ελλάδα, δημιούργησα το ορχηστρικό σύνολο «Έμφασις» ενώ συμμετείχα ως αρχιμουσικός στο σύνολο σύγχρονης μουσικής «Altera Musica». Μέσω αυτών των συνόλων είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω σε πρώτες εκτελέσεις και να ηχογραφήσω έργα νέων συνθετών. Παράλληλα συμμετείχα στη δημιουργία και συν-διεύθυνση της «International Balkan Youth Symphony Orchestra» με εμφανίσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για μία δεκαετία.

Στο ρεπερτόριό μου έχω συνεργασίες με ελληνικές και ξένες ορχήστρες όπως Ορχήστρα της Radio France Paris, Συμφωνική Oρχήστρα του Shoumen-Bουλγαρία, Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, Ορχήστρα Intrarti, Καμεράτα Concertone, σύνολο Mπαρόκ Aτενέουμ, Ορχήστρα Πατρών, Ορχήστρες των Δήμων Θεσσαλονίκης, Βόλου και Λάρισας, Κρατικές Ορχήστρες Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Από το 2000 έχω αναπτύξει έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα στα Ιωάννινα ως Καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου και έχω αφιερωθεί στη δημιουργία και την ανάπτυξη της Συμφωνικής Ορχήστρας Ιωαννίνων καθώς και άλλων ορχηστρικών συνόλων του δήμου Ιωαννιτών.

Είμαι τακτικό μέλος της Ένωσης Eλλήνων Mουσουργών, συνθέτω, ενορχηστρώνω και διδάσκω Ανώτερα θεωρητικά, Σύνθεση και Διεύθυνση Ορχήστρας.